ako som avizoval, blackwater bola paradna zalezitost, co sa udrzby tyka....teda udrzba tam takmer nebola....problem, ale bol v tom, ze kedze som sa mu nemusel takmer vobec venovat, vlastne ma ani nebavilo sa nan pozerat....som proste "rastlinkar" a ovela viac mam rad akvaria plne zelene....takze blackwater som zrusil a pouzil vsetku techniku na novy projekt.
Kto sledujete nejake veci na youtube urcite poznate TheCineScaper (chalan myslim z Madarska) ma velmi pekne postrihane videa a inspirovalo ma najma jeho The Lost World akvarium, ------ viem pre mnohych mozno gyc, ale toto este som ochotny v akvarku akceptovat....a najma ked to zarastie a bude to skryte a stratene ....
Takze:
akva: Aquael set 35x30x30
filter: Eheim 2211 s "rurami" z tetra ex plus (s povodnymi naplnami, ktore boli vo vode z blackwater akva, kym som toto zalozil, snad bakterie prezili
substrat: Platinum soil (invital)
dekoracie: seyiriu stone, red moore wood, (betonovy) Buddha
rastliny: Bolbitis heudelotii, Juncus repens, Hydrocotyle tripartita sp. Japan, Sagittaria subulata,
Myriophyllum 'Guyana', Microsorium pteropus, a Hora mi daroval Hellanthium tenellum,

plus na hladine je Limnobium laevigatum, Salvinia natans,
osadenstvo: gupka japan blue, a asi 12-13 krevetiek (vdaka Hora

nejake fotecky zo vcera, co je cca mesiac od zalozenia: