Hygrophila pinnatifida 4,40 EUR
Vallisneria nana 1,80 EUR

Staurogyne repens 2,40 EUR

Pogostemon erectus 4,40 EUR
http://shop.rataj-spk.cz/?menuid=&openm ... c&oldsort=
trinitysk napísal:Tomas123: ak tam mate take rastliny, najma tu Cabombu, ktora je naozaj spicka, tak je to velmi dobra predajna. S tou Cabombou sa bezne nestretnes nielen v CR ale ani v DE nie je bezne k dostaniu...Bud rad, ze tam tu akvaristiku mas.
1lasky: ciste teraz k tym cenam co uvadzas...su to nepremrstene a ferove ceny, tie rastliny su "novinky" a bezne sa predavaju aj o 100% drahsie ako to ma rataj, napr. ta nana. Ano, je to drahe, ale to je cena za to, ze je to novinka...a za vsetko sa plati. Mali by sme si zvyknut, ze akvariove rastlinky sa cenovo budu dostavat k tym "beznym" suchozemskym a tak je to aj spravne...
trinitysk napísal:S tou kvalitou a mnozstvom suhlas, hlavne u rataja, ma velmi premenlivu kvalitu...
Tie druhe ceny neviem odkial mas (je tam uvedeney len obch. znacka) ale tie su "trosku" premrstene...
S.r. 4,5 E, V.n. 4,5E, P.e. 6,2 E, vsetky rastlinky (Trop.) som videl minuly tyzden v Drazdanoch v akvaristike...predpokladam, ze vo Viedni budu velmi podobne...V kazdom pripade, pokial sa bavime len o cenach, su tie Ratajove fajn...
Caiman napísal:Tropicu by som sem vobec nemiesal,ta je podla mna o par levelov vyssie a tomu adekvatne aj ceny
pepino napísal:Neviem ake mate vy skusenosti s nakupom od rataja ale mne uz so svojim pristupom lezie poriadne na nervy.Prvykrat som si objednaval rastliny cca 5 druhov po dvoch kusoch,v objednavke som jasne uviedol, ze si neprajem nahradu ziadnej v pripade nedostatku ale aj napriek tomu mi poslal 6 ks z celkom ineho druhu rastliny.Po naslednom maile sa mi ospravedlnil a odvovodnil to nedopatrenim pracovnika.V druhej tohotyzdnovej objednavke som mal 3 druhy kobercekov rastlin do popredia po 1 kuse.Samozrejme som ho pekne poziadal aby mi v pripade nedostatku neposielal ziadnu nahradu.....a obdrzal som 1 DRUH a 2 krat
,neviem ci to robi naschval alebo co si mam o tom mysliet.Ake skusenosti mate vy?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.