Akvarko je 60x40x40, teda hruby objem 96L. Sklo je 7mm, s hornymi vystuzami na krycie sklo.
Akvarko som hodil na daku drevennu celkom pevnu skrinku ( predtym na nej bolo zhruba 200kg bordelu, takze akvarko unesie v pohode

Svetlo teda ziadne ( akurat co tam dopadne zvonka nejake)
Ohrievac ziadny (zatial)
Filter - pouzil som moj stary fluval 203, nejake veci som musel doimprovizovat, kym kupim nove diely ( saci kos som spravil z casti eheimu) - tento filter mam rad, lebo je aj po rokoch pouzivania stale tichucky. Napchal som do neho kopu roznych molitanov ( samozrejme akvaristickych) a jedno podlazie je kremicity piesok (1-2mm frakcia)
Hnojenie zatial iba zakladne NPK tyzdnove, aj to v redukovanej davke(20%) koli svetlu.
Spodok je Aquabasis Plus, na nom je jedna polovica Manado ktore mam od priatelky u ktorej sa nakoniec nepouzilo tolko toho, druha polka je kremicity piesok (1-3mm z filtracii).
Flora :
Jeden velky Anubias, odseknuty z materskej rastliny
Hygrophila Difformis ( aj emerz aj submerz)
Hygrophyla guyanensis
Hygrophila corymbosa ( emerz)
Hydrocotyle leucocephala
Lysimachia nummularia aurea
Fauna : Zatial ziadna
Este su tam dva korene z minulych akva co mi zostali.
Akva bezi momentalne druhy tyzden. Testy nemam, a ani neplanujem zatial kupovat.
Ako som hore napisal, na dom chodim len cez vikend, takze si musi vzdy tak 5-6 dni pozit bez mojich zasahov ( ktore by som najradsej ani nerobil). Momentalne tam mam este krycie sklo, kedze su horucavy, tak nech za tyzden nie je len polka akva. Samozrejme neskor to dam prec, kludne nech rastliny lezu z akva von, nevadi mi to. Takto som to mal aj davnejsie a hygrophila mi pekne kvitla

P.S. Ta biela paska, je v skutocnosti lepidlo z lepiacej pasky - musim kupit skrabku so ziletkou a dat to dole