Akva: 25L (40x25x25) - Akosi som neprišiel na chuť tým kockoakvariam

Filter: Eheim biopower 160 (mám ho doma, tak ho použijem, časom možno bude niečo zavesne)
Osvetlenie: zvAžujem viacero možnosti a tým bud DIVERSA LED intenso 10,1W lighting alebo AQUAEL 11W. pripadne ešte rampu 2x8w T5, ale to neviem či by už nebolo moc.
pri osvetleni trochu tapam. Led osvetlenie som v akva ešte nemal takže neviem posudiť intenzitu toho diversa led osvetlenia, aby to nebolo moc, lebo do co2 isť nechcem. A čo sa tyka Aquaelu, tak tu neviem či by stačila jedna lampa alebo radšej dve. Tak rad babo

Dno: v tomto tiež ešte nemám jasno. v akva by som chcel pestovať hlavne crypta, takže spravna voľba dna je tu dôležita. Zvažujem ako vyživný substrat JBL Aquabasic 2,5l alebo Tropica Plant Growth Substrate 1l a na to pôjde buď už rovno jemný štrk alebo zvažujem ešte vrstvu dákeho poroviteho materialu, napriklad akadamu, manado, Aquaclay Ground pripadne Profi Soil od rataja a ako vrchna vrstva kremičity štrk. Opäť baba môžeš radiť

CO2: Nie
Ohrievač: Nie
Rastlinky:
Nejake tie drobnejšie crypta, plus anubiasy, microsorium. nechcem tam mať veľku druhovosť.
Akva bude hlavne pre crypta, kedže tymto nie moc naročným rastlínkam prichadzam čím ďalej tým viac na chuť. Bude to taka mini zahradka kde esteticky dojem bude dôležity ale nie prvorady, preto mi ani tak nebude vadiť ten vnutorný filter. A kto vie, možno mi vadiť aj bude, predsa len zabera dosť miesta a kupim zavesný či externý.

Veľmi ocením vaše pripomienky a odporučania hlavne k osvetleniu a zloženiu dna.
ďakujem pekne