Pisem zasa

chystam sa na prerabku akva ale nemam cas zabiehat atd. resp.voda je krystalova vsetko fungujeaj ked sa o akvarium nikto poriadne nestaral rastu tam 3 druhy rastlin velmi sa dari Vallisnerii, vredu mam nejaky neindentifikovatelny druh podla mna to je nejaka Hygrophila rastie max. do vysky 10 cm ide skorej do sirky a este tam je par korenov nejakeho Echinodorus tazko povedat aky konkretne lebo su zakrpatene a moc nejdu malo svetla, nehnoji sa a cely prostor ovladla Vallisneria ktora fakt ide.
Co sa tyka obsadenstva su je tam hejno 12 ks neoniek, 3 ks pancernicka sedeho uz dost velke, 2 ks par Pancierníček Trinidadský pekne kuse, 5 ks ancistrus a potom ostatky 3 gurami asi 10 cm a jeden mecun a vlastne jedno velmy prerastle lenive SAE asi.
Filter je novy uz zabehli Tetra Tec EX 600 plus, svetlo je v rieseni (2x18W casom asi 2x24W), ohrievac Atman 100 W termostat.
Chcel by som celu prerabku uskutocnit za chodu, chystam sa na presadenie Vallisnerie do zadnych partii, vlozeni korena ktory bude hlavny prvok, vyhodit par kamenov. Chcel by som zachranit Echinodoruse urobit im na pravo akvaria prostor, koren by mal byt viac vlavo, Hygrophiilu troska roztiahnut po predu akva chcem pracovat s tym co mam.
Nasledne by som chcel zacat hnojit PMDD uvidime co to spravy.
Chcem vas poprosit o vyjadrenie k mojmu planu nejake pripomenky, navrhy, co zmenit ako postupovat ake rastlinky by sa dali pouzit neplanujem CO2. Zabudol som dodat strky je jemnej frakcie 1-3 mm original nejaky akva neviem co to je konkretne je tam toho cca. do 25 kg taka pekna 6 - 7 cm vrstva.
Dakujem.