Neviete mi niekto poradit nejaku mensiu rastlinku(tak do 3cm). Mam v akva Lilaeopsis novae-zelandiae, ale potreboval by som este nieco mensie(nejaku travicku).
Najlepsie keby sa dala aj kupit, aby som nemusel do akva vkladat len fotku

salik napísal:...dnes som nasiel krasne akva f.1_f.2 s kobercom z Hemianthus callitrichoides, rastie nizsie ako Hemianthus micranthemoides, "pestuje" ho niekto? (Azet ty mas ktory typ?)
-------------------
Hemianthus sp cuba
barney napísal:Dakujem vsetkym za ich nazory. Urcite niektoru z tychto rastliniek pouzijem do svojho akva. Chcem sa ale spytat ci ta riccia fluitans je na niecov pripevnena, alebo ci zapusta aj korienky?
Ig napísal:Predpokladam, ze strk je uz spominany ( http://www.akva.sk/gallery/image_page.php?&image_id=2087 ) z Biotopu
fugu napísal:pls, objednaval niekto z auqua-daho.cz glossostigmu (alebo nieco ine) do BA alebo na slovensko? skusenosti z transportu?
5 kg / 315,-SKK (dost dost draheeeeeeeexDodox napísal:Co stal ten strk, alebo co si mam v Biotop-e pytat?Ig napísal:Predpokladam, ze strk je uz spominany ( www.akva.sk/gallery/image_page.php?&image_id=2087 ) z Biotopu.
tu som nieco pisal: www.akva.sk/viewtopic.php?t=1015fugu napísal:sukromne som myslel, preto ma zaujimalo, ako to posielaju, ake su s tym skusenosti a podobne.
Ozaj kolko toho chces objednavat???fugu napísal:pls, objednaval niekto z auqua-daho.cz glossostigmu (alebo nieco ine) do BA alebo na slovensko? skusenosti z transportu?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.