vysluzil2 napísal:Teplota moze pri tychto rybkach aj 30 stupnov,chybu robis niekde inde.
Cosita napísal:Otvorila som tuto temu po 7-ich mesiacoch od posledneho prispevku, ale sa mi zda ze vy reagujete na tie stare...![]()
Ja nemozem (ani nechcem) robit nic s krycim sklom, odvetranim ani s tlmivkou, lebo mam akvariovy set Cayman (vid album) kde je vsetko zabudovane v kryte a urcite to nejdem rozoberat a pridavat nejake nudzove riesenia...
Ale rovnako nemozem kupit nejake chladenie akvarka za 30 000,-
Takze flasa so zamrazenou vodou to vyhrava![]()
Skinner keby som nemala ohrievac spolu s filtrom, tak ti ho venujem... mne je nanic a tebe by sa zisiel
Cosita napísal: tiez mam v akvarku vodu 27 - 29 stupnov. Nie je zabudovane v skrini, je na chodbe, kde nesvieti slnko a nie je tu ani radiator, ja sama neviem, ako je to mozne... neony zohreju vodu mozno tak o 1 stupen, jeden z dvoch som uz odpojila (i tak to strasne vysvecovalo)... ludia mi vraveli ze mam pokazeny teplomer, tak som kupila druhy ale ukazuju rovnako![]()
Ohrievac je nastaveny na minimum co je u mna 20 stupnov, ten sa este ani nezapol odkedy to akvarko mam...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.