Taktiez som kvoli zabiemu vlasu spravil pred dvoma tyzdnami v svieteni obednu pauzu 2H. Inak ide od 10:00-22:00. Ale nebadam v tom nejaky zmysel, tak to vratim na pernamentnych 12H.
MAUceu napísal:Takze prerobil som cele akva. Nedalo sa to poriadne odkalit a chcel som aj jemnejsi substrat. Ciernu bridlicu som chcel taktiez vyuzit aj ked planoval som ju vyuzit v inom akva. Ale mam jej este vela tak bude aj tam.
Rybky boli zatial (6 hodin) v troch 15L nadrziach. Bohuzial, stala sa nehoda mne neznama...
V dvoch nadziach zacali rybky skapinat. Zistil som to dost neskoro, kedze som ich nekontroloval a mal roboty dost...
z 20 neoniek prezilo 10ks. Razbora Hengelova z 10 - 4ks. 2x SAE odisli a 1 Botia Macracantha. Tej mi je luto najviacej.
Prekvapivo 3 male tercovce uplne v pohode. Stare tercovce v dalsej nadrzi taktiez v pohode. Teda ked si odmyslim ze boli riadne v strese. Mal som takto rybky uz niekolkokrat aj 1-2 dni a vydrzali normalne. Naozaj netusim co sa stalo.
Jedine co ma napada je to, ze pre nedostatok miesta som do tych nadrzi dal aj rastlinky. Prave v dvoch spominanych nadrziach bolo Microsorium. Viac rastliniek. Davnejsie som cital o Microsoriu ze zanechava nieco vo vode. Pouzivalo sa myslim aj na vyvojovu vodu napr. pre tetrovite ryby.
Mohlo to natolko ublizit rybkam?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.