Raviolka napísal:emkac, miniakva? To když měníš 20 % vody v miniakva a 20 % vody v "normálním" akváriu, je v tom rozdíl? Asi mi uniká, cos tím myslel
laci napísal:Mini akvárium – samozrejme má svoj zvláštny režim. Ja hovorím, čím menšie akvárium tým viac starostí a komplikácii s jeho udržaním a prevádzkou. Preto, každému kto z môjho okolie si chce založiť akvárium odporúčam čo najväčší objem. Akvária pod 50 litrov neodporúčam
Dragon napísal:s ktorym sa clovek moze "pohrat" do sytosti
ak dovolis,skusim odpovedat aj ja.taktiez mam jedno mini 25ku.ten pocit je porovnatelny ako pri modeloch lietadielok,alebo aut.je to snaha o napodobeninu velkeho,no vsetko je akoby zmensene,co vytvara nepopisatelny pocit.dosiahnut tento stav vsak mozno jedine "vyhranim sa".laci napísal:Čo máš tým na mysli? -Dragon napísal:s ktorym sa clovek moze "pohrat" do sytosti
13 stupňovú vodu určite nie. Vodu, ktorú dopúšťaš by mala mať rovnakú teplotu.Mirco napísal:kazdy to robi inac, neviem ci som idiot ale stale som nepochopil ako mam vymenit tu 1/3...ci tam mozem normalne davat 13stupnovu studenu vodu alebo nie...
Tak uplne tu najchladnejsiu co tecie , cize zapnes kohutik s takou modrou farbou a tankujes do akva.laci napísal:Kubo - čo myslíš tou ľadovou vodou?
Kubo napísal: cize zapnes kohutik s takou modrou farbou a tankujes do akva.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.