Toto by som asi radsej fakt do akva nedaval. Zbytocne si sa namahala a donicila si rucky. Fakt to staci priviazat nitou alebo silonom. Ja to najcastejsie riesim tak , ze korene mikrosoria natlacim do skar v dreve. Horsie je potom uz len to namotavanie nitou.renatte616 napísal:problem je zohnat pekne drevo vyhovujucich rozmerov... ale asi si v blizkej dobe objednam od khana... toto by malo byt docasne riesenie...
Aaron napísal:inac ma niekto skusenosti s pestovanim microsoria emerznym sposobom?? resp prechod zo submerzneho na emerzny sposob?
Aaron napísal:no.. ono mna napadlo ze ked mam doma viac kuskov microsoria tak by som ich vyskusal pestovat mimo vody.. len islo o to ako ich postupne navykat na izbovu vlhkost..
hongi napísal:ale ved pre nas je to naco dobre? my ho predsa potrebujeme pod vodou nie?
tigrik321 napísal:no moj mimo vody uschol za 3 hodiny....ked som prerabal akva som taky maly nechal na koreni....ale v akva sa mu dari ...
Kubo napísal:Ak ma dobre podmienky rastie bezproblemovo aj v substrate , no drevo je idealnejsie.
trinitysk napísal:Do substratu by som ju nesadil.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.