CRS sú dosť náročné na čistotu vody a nerád by som ich predčasne poslal do večných lovíšt, tá amazonia má v sebe dos živín a myslím že to je dôvod prečo to relatívne slušne rastie ale časom sa ten substrát vyčerpá a potom to budem musieť riešiť
Vdaka , určite zaujíma a je mi jasné že tam je pár detailov ktoré by som na tej foto radšej nevidel ale nebolo moc času, teda čas bol až moc dlhý takže to rozmazalo krevetky, bordel na hladine mi tiež moc nesedí ale vzhľadom na to koľko toho bolo po strihaní to je vyčistené slušne a štetinu na tej halúzke časom zlikvidujem
v ramci udrzby jedna aktualna, momentalne je to trochu chlpate straca to formu a tvar takže sa s tym budem musieť pohrať, stonkovky som poriadne prestrihal takže červená ustúpila a momentalne svieti zelena
Pôvodne som plánoval zlepenec z optiwhite ala ADA cabinet ale toto mi pride zaujímavejšie. Inak ten super jet tam pôjde šupnem tam chihirios 150, tá ADA mi príde cenou už trocha moc. Nový scape plánujem začiatkom septembra a celé to hodím medzi tie 2 väčsie akva, ten podstavec je tam ako päsť na oko a v spojení s tým obkladovým kamenom vytvára celkom zaujímavý kontrast.
Jaj, som netušil, že Chihiros robí aj filtre. Mám od nich svetlo A-Series a spokojnosť maximálna! Ešte že máme tu Čínu, ADA je super ale tie ceny. Aspoň že substráty a aditiva sú za normálne peniaze. [WINKING FACE]
Inak AQ máš super! Rád sledujem vývoj... Stojan z paliet zaujímavý, ale štýlovo nič pre mňa, aj keď ako celok to môže by fakt super... [WINKING FACE][THUMBS UP SIGN]
Po nejakej dobe mala aktualizacia, akva padlo za obeť novoročnému akvaharašeniu a vzhľadom na to že mini nie je problém prekopať za pár hodín, vykopal som s pivnice krabicu z materiálom a dal som tomu trochu iný face. Technika zostáva pôvodná a okrem občasnéjo hnojenia a výmen vody snáď do toho nebude treba moc zasahovať.
vdaka páni, ono je to také hranie a ako som písal to mini má výhodu že keď si človek zmyslí prekope to za pár hodín
@robogym, ten stýl má vlastne každý a keby sme viacerý pracovali z rovnakým materiálom vždy to bude niečo osobité, ja čerpám hlavne z internetu a snažím sa to prispôsobiť svojim možnostiam a pohľadu
trochu to sadlo takže pridávam jednu aktuálnu, do finálnej podoby to má ešte daleko