Amadeus ďakujem aj tebe..No s tým hnojenim, určite som sa niečo naučil, ale na to sú tu iný borci.Ja si to už chcem uľahčiť aj s hnojenim,aj údržbou a skúsiť to jednoduchšie, nie stále lietať s nožnicami..Každé ráno liať hnojivo,"také a také a ešte toto"(aj keď som to už bral ako samozrejmosť)Ale tie nožnice ma zabíjali..Založil som ďalšie dva miniakvaria a času bolo menej..A toto udržať pekné bolo ťažké, ale podstatné bolo,že keď som chcel,išlo to..Nové akvárium mám už doma a skoro všetko čo naň potrebujem, ale čas akurát nie..
Škoda, že sa to nedá tak,že keď sa nám už niečo páči,keby to vydržalo bez zásahu ( nožnice) aspoň pol roka.
Myslim si,že keby som založil zhruba rovnaké akva( ale väčšie) ,čo sa rastlín týka, tak by som ho vedel udržať pekné, čisté.. ( no zas tie nožnice) Preto to už neberiem ako výzvu..No ved hádam niečo pekné bude,aj bez toho,aby som bol otrokom akvária..Toto nové bude o skalách a keď to pôjde,bude sa mi páčiť a časom sa zunuje, tak skúsim niečo s koreňom, to bude môj ďalší cieľ..
A ešte niečo,u niekoho v téme som videl, ako niekto krútil hlavou,že dal za 30l akva 280€. Viem,že koníček neni o peniazoch, ale mňa toto 12l akva stalo min.450€!!! A viac..