Zaujal ma jeden dost spolocny nazor, a to ze je potrebna tvrdsia moderacia pokial si ma forum udrzat informacnu hodnotu a nezmenit sa na kopu praznych slov medzi ktorymi treba uzitocne informacie hladat mikroskopom.
Osobne som ako moderator nanic, pretoze 98% novych tem na akve vobec necitam, skrata ma nezaujme nazov, popr su v sekcii ktora ma nezaujima. Ked na nu nekliknem , tak ju samozrejme nemozem moderovat.
Ostatni moderatori si to potom zliznu , ked plnia nevdacnu ulohu Viktora Cistica.
V tych 2% tem, ktore si pozriem obcas nieco pomoderujem a jedina odozva je ked ma nejaky urazeny tiezobchodnik nazve v SS "obycakny k***t" .
Na velkych forach , ako je akvalog.ru alebo reefcentral.com by mal takyto "uzivatel" dozivotny distanc...na akve sme stale nejaki prilis servilni...nuz neviem

Myslim si, ze je cas aby sa moderovania ujal niekto kto :
a; ma cas a chut citat vsetko
b; rozumie sladkovodnej akvaristike
c; ma dost silny zaludok na vulgarne SS od primitivov, ktori si myslia ze ked predavaju techniku zahranicnej znacky mozu mlatit pastou do stola
d; neocakava absolutne ziadne uznanie za cas , ktory tomu venuje
Osobne ma klesajuca uroven akvy a v poslednej dobe aj irc sklamala , rad uvolnim miesto niekomu kto si mysli ze splna vyssie uvedene body a usetreny cas budem venovat svojej rodine, praci a akvariam.
zaujemcovia o moderovanie, ozvite sa cez SS mne, marlovi alebo majkovi
"nech Vam to plava"