difuzor je urobeny z bazenoveho filtra, ktory sa da kupit v roznom objeme, ale co som minule pozeral tak stal 20 eur, a je to dost kvalitny vyrobok, samotna nadoba je pevnejsia nez hocijaky eheim, treba si dokupit kovove spojky na hadicu, filter ma od vyroby odvzdusnenie, kde bolo treba narezat zavit (zavit 5) a dat rychlospojku, otvory pre hadicu su v rovnakej vyske, v strede toho srobovacieho uzavera je diera na nasavanie. Na toto nasavanie sme dali trubicu, pekne tam sama zapadla bez lepenia, no a voda pride z filtra, z keramickeho kamienka bublinky stupaju proti tomuto prudu ktory ich miesa a strhava ich dole kde cez tuto trubicu idu cez vytok do akvaria. este musim spravit uchyt zo kovovej svorky s gumou a bude to komplet, este som tam mohol pridat molitan, ked to budem najblizsie otvarat tak nemozem zabudnut

a bolo by dobre zohnat plastove kolienka na hadice , no a prud je stale dostatocny, moc to nebrzdi prud, fotky nie su moc super, kompakt foti ako sa mu chce samizda

no a samozrejme ze som to nerobil len sam, nieco mi pomohol tatko

Cele by to mohlo vyjst na 25 max 30 eur pri objeme 3 litroveho filtra (ja som to mal sice vsetko zadarmo

vsetky drahe veci mi zohnal tatko ) mozem bohu dakovat