Miery nádrže: 80 cm x 42 cm x 50 cm
Objem: 168 l
Cisty objem: 153 l
Založené: 22. 9. 2011
Filtrácia: Eheim Ecco 2036
Ohrev: JBL Protemp 150 w, 25 oC
Osvetlenie: 3 x 18 W žiarivky (2x 840 w + 1x 865 w), na začiatok som zvolil menšiu dobu svietenia = 4 h
(1. fáza 9.00 -11.00, 2. fáza 16.00 - 18.00)
Dno: výživne dno JBL aquabasis 2,5 l, 5 l hraškovy strk, 10 litrov jemneho strku frakcia 0,8 "
Dekorácia: drevo je borovicové, kamene okruhliaky, tie hnedocervene bridlice a mušla je len zavažie na dreve, ale musim kupit poriadne matky a priviazat ich na drevo (spravil som chybu na zaciatku ked som veril ze drevo nebude plavat

Zoznam rýb: (akvarko zatial v zábehu, chcel by som ho nechať aspon 3 týždne, ryby zo stareho akvarka mam v inej nadrzi, chcem chovať tetry, tie sa mi najviac pacia, a na dne žijúce ryby, možno ešte razbory alebo aterinky)
- Gymnocorymbus ternetzi, Hemigrammus rhodostomus, Paracheirodon innesi, Ancistrus sp., Ancistrus sp. Gold, Pangio kuhlii kuhli, nejaké pancierničky este sa rozhodnem aké
Zoznam ostatnych zivocichov:
- Neritina natalensis zebra 4x ktore som uz vpustil do akvarka 25. 9. 2011, Caridina japonica 6x, Neocaridina denticulata 1x
Zoznam rastlin: Anubias barteri var. Nana, Bacopa monieri, Cryptocoryne affinis, Cryptocoryne wendtii, Cryptrocoryne ciliata, Cryptrocoryne balansae, Ludwigia repens "rubin", Lilaeopsis novae zelandiae, Echinodorus palaefolius, Hydrocotyle verticillata, Heteranthera zosterifolia, Rotala rotundifolia, Sagittaria subulata, Vesicularia dubyana, Valisneria americana
Hodnoty vody: nedavno som si kúpil reverznú osmózu tak miešam pol z reverznej a pol z vodovodu,
- ph: podľa testu 5v1 = 7, podľa digitálu: zevraj 8,4 bude treba ho asi prekalibrovat, mam typ Adwa 100
- kh: 3 d
- Gh: 5-6 d
- NO3: 10 mg/l
- NO2: O mg/l
akvarko je v zabehu tak vymienam kazde 3 dni 20 l v obdobi 3 tyzdne, potom raz za tyzden 20 l