Viktor napísal:Ten E.tenellum by som tam nedaval. Je vysoky 10-12cm a ked sa ti rozbehne, tak koren nebudes vidiet. Co tak C.parva?
To ma tiež napadlo že by som ho tym vlastne schoval tak porad Viky co by tam bolo ok
Viktor napísal:Ten E.tenellum by som tam nedaval. Je vysoky 10-12cm a ked sa ti rozbehne, tak koren nebudes vidiet. Co tak C.parva?
Viktor napísal:Svetlo mas dobre, takze by mohly ist glosa, marsilea, pogostemon.
Viktor napísal:Ahoj Milos.
Jasne ze mozes. Rastie do vysky cca. 8cm. Stauro aj ked ma malo svetla, tak skor Ti odide ako by sa malo tahat do vysky.
Viktor napísal:Este by som Ti doporucil, ked ho posadis, tak cca. po 3tyzdnoch, nieco mu napchat ku korienkom. Stauro ma rado vyhnojene dno.
radovvv napísal:Giganteu tam nedavaj to je burina podla mna ti znici celkom pekne akvarium a limnofilia je pekna nenarocna akurat to tyzdenne strihanie je otravne
radovvv napísal:ako skus si aj tu giganteu sam uvidis neudrzis ju len v zadu ona sa ti rozlesie tazko sa to udrzuje ja neviem osobne ju nemam rad
radovvv napísal:ona ma listy aj 2m dlhe takze ano bude z toho klbko listov
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.