1.8. som zalozil moje v poradi tretie akvarium a o dva tyzdne neskor som zrusil 25L.Momentalne mam 45L akva a druhe je tato 200vka.Pre zrychlenie zabehu som gupky zo zrusenej 25ky dal do noveho akva.Zatial bez problemov.Pozadie planujem dat cierne alebo modre zatial nemam ziadne.Cele akva som robil svojpomocne aby to co najmenej vyslo, akurat so skrinkou mi pomohol stolar.Neake parametre:
Osvetlenie v kryte:
3x36W Dulux L ; 2x ventilator s regulaciou otacok; 3x koliskove vypinace - prvym sa zapinaju/vypinaju ventilatory, dalsie dva su na ziarivky (2 spolu a 1 zvlast).Na boku krytu je krabicka s dig. teplomerom ktory ma dve cidla.Jedno je umiestnene v kryte a dalsie vo vode.Podsvietenie displeja na sumrakovy spinac - cez den nesvieti.
Filter:
JBL CristalProfi E901 Greenline s povodnymi mediami - 1 kos keramicke valceky a ostatne kose molitan roznej "zrnitosti"
CO2:
zatial testujem TIBI casom by som chcel poskladat set.
Skrina:
biela drevotrieska (asi) a na vrchu doska na kuchynsku linku.Je rozdelena na tri casti.V jednej je filter a celkovo technika v dalsich dvoch ostatok.Dnes som dorabal ledkove osvetlenie.Ked sa otvoria jedny dvierka tak sa polovica skrinky rozsvieti, ked sa zavru tak zhasne.Tak isto aj na druhej polovici.
Rastliny: doplnim
Dno: strk 1-3mm 30kg
Foto z dnesku mobilom:
Dalsie fotky urcite budu