Priebeh mojej 230tky. Katastrofa bola uz ked som ho priviezol a zacal cistit. Este ze to bolo v kolonke za odvoz

. Je to znacka juwel a bolo to s kritom a osvetlenim. Tak som zacal davat dole vodny kamen. Nikdy nepochopim ako moze niekto tak poskriabat sklo. Po dlhom cisteni a snazeni sa to vybrusit som sa na to vykaslal. Ved ide o vnutrajsok a nie o sklo. Tak prisla dilema na co to postavim rychlo zbuchat 2 skrinky dokopy nahodit spodnu a vrchnu dosku. Vybrusit a natriet. Pod akva som vlozil 1,8 cm polystyrén a spolu so zenou sme to tam supli. Deti uz behali a hladli kde su ryby.

strk je riecny a neaka tmava drt zmiesana so strkom so zabehnuteho akva. Voda polovica bola zabehnuta a polovica vodovodna. Filter sicce shark adv600 tiez uz nainfikovany. Rastlinky som nasiel cez net. Valisneria spiralis, anubias nana,hygrophila korimbosa,microsorum pteropus,riccia fluitans a ten zbytok neviem. Kamene a konar su z lesa. Rybicky su tetra cierna, tetra ozdobna,tetra neonova,panciernicek. Topenie je boyu 200w a svietenie je 2x38wattov plus led pasik skor na nocne svietenie. Co2 pridavam od dennerle 30 dnovy start. Zatial mi je to jednoduchsie dat 8 eur na 30 dni ako naraz 200

casom mozno. Meranie hned po vymene vody bolo ci2 0,8 , ph 7,6 , kh 15 , gh >21, no2 0 , no3 25. Dakujem za pripomienky.