oniiicek napísal:Zdravím,
Tak som tu opäť. Dávam foto po mesiaci a pol od založenia akvária. Rožkatec som vyhodil lebo nejako sa mu nedarilo (bol priesvitný a úplne sa lámal - prepokladám že mu nerobí dobre spolu s Microsorium pteropus. Dal som ho do miniakvária a tam rastie ako z vody (akvárium pri okne bez svetla a ohrievača). Cryptocoryne pomali rastie. A narásol aj Echinodorus. Živiny nedávam žiadne, mením raz týždene vodu. Momentálne tam mám 3 samce mečúne, ktoré som nemal komu dať tak ich budem mať, kým budú žiť. No mal by som tam dať väčšie žiarivky (mám 2x4W - ekvivalent 2x25W žiaroviek). Len dúfam že potom nezhodia cryptocoryny znova listy aj tie čo horko ťažko narástli
![]()
njn, to ze "rozkatec" odisiel nie je urcite sposobene tym micorosoriom ... ktoremu sa ocividne v tvojom akva tiez nedari ... sudiac podla fotiek ... ono netusim preco nepridavas ziviny ... ono potom s coho ti maju rast rastlinky ? .... v akva mas strk dost hrubej frakcie a predpokladam ze v dne nie su tiez ziadne ziviny a cryptocoryny si radi "potiahnu" ziviny z dna svojim korenovym systemom .... cize sa nemozes ani cudovat ze rast rastliniek je taky aky je pripadne ze to nerozchodia podaktore z nich