Pravidlá diskusie napísal:9. Skôr než položím novú otázku sa vždy pokúsim nájsť odpoveď v skôr rozdiskutovaných témach. Aj tvoj čas je vzácny tak prečo nútiť ostatných aby svojím časom plytvali?
10. Ak mám otázku, na ktorú som nenašiel odpoveď a existuje tu téma, s ktorou otázka súvisí, položím ju v danej téme.
Majklooo napísal:jako a teraz mám čo tie skaláre spláchnut do hajzla?? ja som si ich nekupoval dostal som ich...tak asi ich nevyhodím...no a že škaredý koreň..nemôžeš čakať že všetko naraz pomením to nejde to by som sa nedoplatil..a tie skaly nevedel som ako mám dat porad a dám ich tak..o yábehu pochzbuješ?? nechápem prečo ked som ho mal vyše 2 týždnou v yábehu dal som tam rastlny a další týžden..a potom som dal zábehové ryby 4x tetra neonova a bojovnica pestrá a až o dost neskor išli ostatné ryby..chapem že vy AKVARISTI to beriete tak že pre vas je toto blbé akvarium ale každý niako začína...ale aj tak dík..
toto napísal v jednej téme WalcottWalcott napísal:Určite je lepšie počkať aspoň mesiac, preto som písal odolné, u mňa boli mečúne nasadené v druhom týždni a prežili všetky bolo to aj z toho dôvodu že som robil 3D pozadie a chcel som zistiť či nevypúšťa nejaké toxíny a to testami spoľahlivo nezistíš nuž boli to pokusné ryby, potom si chvíľu žili s novými obyvateľmi, následne som pochytal čo sa dalo a dal priateľke ktorá chová živorodky. Jeden tam ostal lebo som ho nevedel chytiť pekne si nažíval no pár mesiacov, keď cichlidy podrástli stal sa večerou. Teraz nosím od priateľky malé mečúne ako živú potravu. Týmto zbytočne dlhým komentom som chcel len povedať, že zábehové rybky tam môžu ísť podľa mňa aj skôr, aby pripravili lepšie podmienky pre skutočných obyvateľov na úkor vlastného zdravia. Aj keď ideálne by bolo počkať mesiac bez rýb, potom tam dať zábehové na ďalší mesiac a až potom skutočné to už môžme hovoriť že akva je ako tak zabehnuté
Majklooo napísal:Ale v téme co2 som nenašiel niake vypočty koľko co2 do 112 l akva alebo niečo také..prepáč za blbe reči..ale nevieš kde by som niečo take našiel?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.