C3l3brat3 napísal:TOto je dlhe pomaly ako esej..no tak si ma pekne navnadil
..no ja neviem este presne ale ja teraz budem aspon 2-4 tyzdne cakat kym mi to v akvaru zarastie rastlinami.. (Kazdej rastlinke sa dari
)-- a potom uvidim ako to bude s rybami...mam 15 rokov ale uz ako maly som snival o peknom akvariu a vzdycky som chcel mat Skalare, Zavojnatky alebo Neonky...ale dost som si precital a preto nejdem kazit život skalarom tym ze ich zavriem do tak aleho akvarka a taktiez ZAvojnatkam.. ale Neonky by som nejako uhral ale nechcem to tam teraz prerybnovat
jedine ryby cos a mi nepacia su Gupky.. vypadaju hrozne
..ale co uz dostal som ich a nemozem sa ich len tak vzdat
..potom sa mi nepacia Black Molly ale pocul som ze su vyborne na nejaky druh riasy (teraz si nepomeniem na nazov) ..ale na druhej strane Bojovnica, Mecun a GOld Molly krasne rybky
...taktiez som premyslal o razborkach ale ja proste nemam kde dat tie rybky co mam teraz a preto musim cakat a uspokojit sa stym co mam
.. P.S : vcera som sa musel zbavit jednej Gupky (mala nasebe nejake skvrn bez farby , ale nebola to krupicka )
Pocet ryb v akvariu : 18..
C3l3brat3 napísal:Milan ja som pisal ze nebudem ich tyrat mojim akvarkom ..ale neporozumel som tomu stymi Zavojnatkami..Vytrpeli ako Druh ???..Vysvetli mi to prosim Ta
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.