marek1 napísal:V malej nadrzi? Uz si videl na zivo (nie na fotke ale na zivo!!!!!!) 576l?
Pru uvode tohto prispevku som sa pobavil... Chapem ze to akva mas asi kratko a zda sa ti obrovske lebo si vela velkych nadrzi asi nevidel... Netvrdim ze je to tvoje male, ale pojem male je relativny. Ak to berieme ku vztahu k rybam ktore tam mas (pri sucasnej velkosti), tak male je... Prave pre ten rozmer vane som to aj prirovnal ku vianocnemu kaprovi vo vani... A obhajovat to tym ze ved ich maju aj v mensom akva, nie je zrovna na mieste (hlavne ked neskor pises o "chovateloch" a ze by si im ich ani nepredal)...marek1 napísal:V malej nadrzi? Uz si videl na zivo (nie na fotke ale na zivo!!!!!!) 576l? Pre zrovnanie taka jedna z vacsich van v ktorych sa kupu ľudia a byva v kupelni ma rozmer 160x60 cize ako moje akva. No a asi by si sa veľmi cudoval ked sa popytas v akvaristike alebo pozres na nete do akych mini akvarkach tieto ryby "chovatelia" davaju.No a byt na mieste predavacov tak im to ani nepredam alebo sa ich aspon opytam ake velke maju akva.No a nike som nepisal ze ich chcem dochovat do velkosti 100cm.No ak ma este niekto podobne "odborne" nazory ze napr.ryby trpia alebo maju malo miesta nech sa pride ku mne pozriet na zivo a potom vypisovat.Byvam kusok od Nitre
marek1 napísal:...no ak sa niekto boji ze sa za rok dva nebudu vediet v akvarku otocit tak to nemajte strach,pojdu prec kde im bude lepsie,asi do nejakej zoo.
cipik napísal:pangasius patri na tanier vyprazany zo salatom alebo zemiakmi ...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.