pricina najdena zaspriajcoval som trysku rozstreku vody s filtra o bocnu stenu a ten pas skla co je nalepeny cez prednu stenu akvaria hore ( nemal som prisavku) no a tak to bolo asi od septebra a ono tlacilo tlacilo az odtlacilo tu stenu od silikonu a teraz slzi neviem kolko asi cca 0,5 L denne ( hruby moc hruby odhad ) , a rozhodol som sa ze toto akvarium prelepovat nedam ( no kde by som dal tie rybicky aspon na tyzden ) a tak to spravim tak vzhladom na to ze nemam miesto na stole dlzka je fixne obmedzena na 70 cm jedine kde sa mozem posunut je do sirky cize akvarium bude mat rozmery bud
d/s/v - 70 x 35 x 40 - 96 L alebo moj rozmer ci by by mi spravil 70x40x40 - 112 L , a vsetko len poprehadzujem do toho noveho dokonca aj s vodou tych 80 L zo stareho aby som urychlil zabeh . Uvidime co a kolko bude stat hlavne ci bude mat take akvarium ten typek vo velkej v poprade ) pripadne obeham aj ostatnych ale pochybujem ze to dam pod 30 € . Zrejme aj do osvetlenia budem musiet dat este jednu trubicu 18 w cize dalsi predradnik kedze na 3 trubice predradnik nieje
@marcopolo pravdu povediac ano paci prave preto ze ked pozeram tie akvaria mne sa nepaci ze stojim meter od akvaria a nic v nom nevidim je cele zelene a je tam 20 neoniek ktore su proste strasne prtave a male preto tam mam take ryby pretoze sa mi paci to ake su velke , mal som pred tym tetry , neonky , gupky a proste male nebolo to ono mne sa paci ked su tie ryby velke ze ich vidno aj z 2 metrov

neboj nic bude 112 L akva to snad zmieri tvoj aj ostatnych strasny hnev pre ktory ma chcu hned vykopavat na ciernu listinu

najviac ma serie to osvetlenie co to bude zase rezania brusenia dosiek , asi to spravim s plavajucej podlahy a polepim to epoxidom to svetlo bo uz sa mi to zbijat s dosiek ako pred tym nechce