1. moje najvetsie 350l este stale je vo vistavbe ale snazim sa ho urobit cim skorej ale mam tam zopar poblemov ale tie sa viriesia casom rozmery su 135x50x54 viska akvarium ma dva roky aj je stale co vilepsovat fotky budu v moje osobnej galeri lebo su moc velke filter mam externi jbl crystal profi e 1500 osvetlenie mam 4x36 ohrievac mam 300w v akvariu su skalare synodontisi krunierovci a zopar panciernikov str mam dunajsky netriedeni to je k tomuto akvariu asi vsetko

2.moje druhe 135l rozmery 80x30x40 osvetlenie mam 3x24w t8 ohrievac 100w v akvariu su panciernici mecune a aj zopar neoniek toto akvarium mam uz 3 roky a uz je takmer dokoncene filter mam fan 3 plus molitan 4l ja tam strk kupeni v baumaxe 5x9,5 kilove vrecka 1,5-3,5mm plus´jbl feropol to je tiez asi vsetko

3.je 24l ja zalozene pomerne kratko ma iba 3 tyzdne takze tam je roboti az az zatial tam mam gupky uz mam aj male je v nom javsky mach okolo 3l a aj listi filter mam aqaclear 200 ja na maximum nech maju niaky prud filtruje dobre a je tichy ohrievac je 50w a dobry rozmery su 60x25x15 sirka osvetlenia je jedna lampa je tam 0,5w na liter mam tam piesok dunajska
4.je moje starsie akvarium ma 24l rozmeri su 40x25x20 je tam stolova lampicka tiez je tam 0,5w na liter a aj tu je dunajsky piesok
filter tam je atman at f 200 ma mini molitam ale cisti dobre v tomto akvariu mam galaxky sakury a aj red crystalky

5. piate a moje posledne je 25x15X15 niakych 6l v tomto akvariu su iba obycajne krevetky ktore sluzia iba ako krmivo pre skalare a spestrenie jedalnicka mam ich tam okolo 100 kusov akvarium je na okne takze nepotrebuje osvetlenie a je nad radiatorom tak ani ohrievani a fotky pridam do vecera dakujem za precitanie