Takze dnes som este upravil dno a troch poprehadzoval rastliny, teraz sa mi to paci viac. Musim este vyriesit, ako urobim to pozadie. Mam za akva asi len 1cm medzeru a tak neviem, ci sa mi podari tu tapetu strhnut. Vyriesil by som to potom tak, ze by som kupil rovnaku lesklu ciernu taperu, no teraz by som ju nalepil na izolacnu dosku hrubu asi 0,5cm. Tu by som potom len pritlacil k zadnejstene akvaria - urcite to bude lepsie ako je to teraz. Stve ma to, ze to lepidlo na tej tapete takto zreagovalo s vodou

S tymi rastlinami to nechem prehnat,nakolko neviem, ake maju presne naroky na priestor. Ratam ze ked(ak) sa to trosku rozrastie, tak to potom poriesim. Urcite chcem este zohnat Ceratopteris thalictroides do praveho rohu, no zatial som ju tu v KE nenasiel - mozno mi niekto z kosic poradi... Ta Egeria sa ako rychlo rozrasta? Presunul som ju do stredu zadnej casti.
Pripajam este foto...
pre M.i.s.o: Diki a co s tyka toho CO2, tak do toho sa mi urcite nechce, pri vacsom akvarku urcite, no pri tomto asi nie.
Co sa tyka svetla, tak zatial to riesit nebudem, rozhodol som sa radsej zamerat na rastliny, ktore az take narocne na svatlo nie su. Viem, ze tam mam momentalne aj nejaku tu narocnejsiu rastlinu, no ked to nezvladne, nahradim ju inou