Tak som sa aj ja pustil do akvaristiky a po tom, ako som toho trochu precital, dal som do kopy toto akvarko. Akvarium som kupil od kolegu aj zo svetlom, korenom, riecnym strkom a rastlinkou Anubias (ta je v horsom stave, kedze mala nedostatok svetla) Zatial je v zabehu len 4 dni. Do vody som dal hnojivo pre rastliny TetraPlant podla navodu a pridal ja nitrifikacne bakterie Sera-nitrivec podla navodu.
Rozmery SxVxH 60x40x30cm
Svetlo - zo setu 1x15W ziarivka Aqua Glo
Filter Eheim aquaball 130
Ohrievac
Rastlinky prilis nepoznam, no mozno pomoze foto. Mali by tam byt: Anubias, Echinodorus bleheri a echinodorus tenellus, alternanthera reinec, vallisneria spiralis + nejaka trava a este jeden druh, no neviem mena

Niesom este rozhodnuty, ze ake ryby tam budem mat. Chcel by som hlavne poprosit o rady ohladom usporiadania a zlozenia rastlin. Viem, ze som tam zle kupil urcite jednu travu, ktora ma vysoke naroky na svetlo, no ostatne rastliny som si neni celkom isty, ci bude postacovat osvetlenie, co tam je(asi mi napisete ze nie, no do toho krytu dalsiu ziarivku nenarvem, tak uvazujem aspon o doplneni led pasu). Chcel by som urcite nejako este popracovat na zamaskovani techniky, bud rastlinami alebo nejakym drevom. Ale radesj by som bol, keby to bola nejaka rastlina - mozno mi tu niekto poradi nejaku vysoku a na svetlo nie prilis narocnu rastlinu...

Vopred vam dakujem za kazdu radu