Nie som ziadna akvaristka tak som si naivne myslela ze s tym starosti nebudu ale absolutne som sa unahlila.
Vsetko som kupovala osobitne a ako inak ma to financne vyslo viac ako keby som kupila komplet.
Zaciatok bol fajn hlavne som sa tesila z rastliniek ako sa krasne rozrastaju a kvitnu. No vybrala som si absolutne nevhodny druh rybiciek a to 8xNeonky cervene. najprv tam bol aj prisavnik ale strasne spinil tak som ho darovala znamej do akvaria. Potom v nom skoncila aj Bojovnica (s neonkami sa sice kamaratila ale bola tam plno).
Potom ale nastal najvacsi problem a to riasy ved okrem nejakych zivych kultur co mi dali v obchode som nic ine nepouzivala.
Za 5 dni to znicilo s akvariu vsetko. Rybicky som teda darovala do ochodu, rastlinky na ktore som bola tak hrda boli nepouzitelne, ohrievac sa mi podarilo rozbit a co sa stalo s filtrom ani nehovorim.
Takze dostala som radu a podotykam sedela som na nete dlho kym si kadeco precitala ale uz som sama z toho jelen.
Vraj mam znova zalozit akva bez rastlin -> dat do neho PH minus -> zas vsetko preplachnut -> zalozit akva a pouzit Aqutan.
pripravkov je tolko ze neviem co vazne kupit ci takyto postup je dobry.
Akva zalozim zas nanovo ale budu v nom len rybicky pre nano urcene.
PS: Zaroven sa chem ospravedlnit za moje predosle nevhodne spravanie. (pod nickom monstergirl)