Svetlo 2x 18W
Akvárium založené 06/2011

Rád privítam Vaše pripomienky, návrhy, tipy a kritiku nakoľko som úplný začiatočník.
Milan666 napísal:To je už osud začiatočníkov, (česť výnimkám), akvárium pokiaľ nieje morské má čo najviac splňať biotop rieky a nie mora. V rieke potopený Titanic, grécka Akropola, hrady a ......Nič z toho do aq nepatrí a nedal by som to ani do morského. Môžu za to predajcovia a začiatočník ľahko podľahne.
Takže gýče von, radšej kokosovú škrupinu, dubové lístie usúšené, jeľšové šištice usúšené, ale na začiatok slušné
triscene napísal:nevidim ze by si mal nejakeho tvora co by sa skryval v tej lodke. nemysli teraz molly co tam vojde, c hvilku ostane a ide von..
playman22 napísal:Milan666 napísal:To je už osud začiatočníkov, (česť výnimkám), akvárium pokiaľ nieje morské má čo najviac splňať biotop rieky a nie mora. V rieke potopený Titanic, grécka Akropola, hrady a ......Nič z toho do aq nepatrí a nedal by som to ani do morského. Môžu za to predajcovia a začiatočník ľahko podľahne.
Takže gýče von, radšej kokosovú škrupinu, dubové lístie usúšené, jeľšové šištice usúšené, ale na začiatok slušné
tak to uz radsej nech tam necha tu lod, nez kokosovu skrupinu... nikdy som to nechapal, ze ako to niekto moze mat v akvarku...
kebyze je to chovne akvarko, tak pochopim (tam nevadia ani kvetinace) ale do spolocenskeho??? niekto by mi to mohol objasnit, nech mam sirsie obzory...
Milan666 napísal:Si ma zaskočil touto otázkou, sú to veci z prírody, ktoré a v prírode padajú do riek, jazier, kokos slúži ako úkryt a naviac je prirodzený a ešte keď zarastie machom. Ty máš aké dekorácie? Oplatilo by sa vidieť
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.