Ahojte, pripájam aktualizáciu:
- približne je doladené co2 - ešte budem upravovať reaktor, lebo do akva sa mi dostáva malá časť nerozpustených bubliniek co2
- riešim ešte úpravy prúdenia vody v akva - to preto tá biela rozstrekovacia rampa - keď bude prúdenie ok, pôjde na čierno
- svetlo vyzerá v pohode, aj keď stále nebeží na 100% zatiaľ všetko rastie, takže pridávať rozhodne nebudem - čo som od začiatku ani neplánoval...
- objavili sa rôzne zelené riasy(aj co2 som mal rozhádzané, aj bomba mi došla...), nič vážne, zatiaľ im nevenujem pozornosť nakoľko stále nastavujem hnojenie - skúšam teraz PPS pro, no bez testov - podľa oka

takže je to trochu na dlhšie (došiel mi proste test na NO3 a zatiaľ ho nejdem kupovať)
- layout - zvažujem ešte doplniť nejaké väčšie a menšie okrúhliaky, no zatiaľ som nič nevymyslel, tak sú rastliny len tak nastrkané v štrku... ak máte niekto nejakú inšpiráciu, tak sem s ňou - najlepšie nejaký konkávny layout... možno ho vytvorím len rastlinami a tým drevom, čo už mám bez pridávania kameňov... neviem...
- spodné krycie lišty a rám svetla sú už vo výrobe, len sa to trochu naťahuje, ale to ma netrápi...