Brambory napísal:Práveže som čítala. A nie len tu.
Ale vy si budete tupo mlieť dokola, iba útočiť, tak neviem čo si dovoľuješ mňa obviňovať z urážania, pretože toho objektom som tu ja alebo každý, kto s niečím raz začne, prípadne sa nebodaj len opýta na niečo, s čím začal niekto iný, aby to mohol aspoň čiastočne napraviť. Ja ich nemôžem dať ich do väčších akvárií, čo by som od začiatku urobila veľmi rada, keby som mohla (navyše podľa mnohých zdrojov je práve toto minimum, ktoré by mali mať), i keď teraz to už majú inak. Táto chovateľská deformácia, že si tu vlastne budujete nejaké virtuálne účty superhrdinov, ktorí všetkých urážajú (strašne by som takých hrdinov chcela vidieť v skutočnosti) vám nedovolila dokonca ani len pochopiť, že som dookola hovorila o týždni a nie dvoch, no aj napriek tomu ste stále mleli o dvoch týždňoch. O tých chorých obvineniach s odoberania elektriny na čierno ani neviem čo mám povedať, pretože to je naozaj LEN choré. A celá táto téma bola nakoniec iba o tom, že nemám právo vypnúť elektrinu, keď nie som doma. Nehovoriac o tuto nejakom pánovi, ktorého asi samého vypustili, keď takto vraví, ani nechcem vedieť odkiaľ a mal by brať nejaké utlmujúce lieky skôr, než vstúpi medzi ľudí, keď aj len virtuálne.
Fakt, chceli ste mi len dobre, tým, že ste mi len nadávali, ako aj všade inde ostatným. stačí si pozrieť napríklad fórum o hlodavcoch, niekto, kto je zjavne na fóre nový, sa opýta na úplne banálnu vec, ktorá ani nejak neprekáža a namiesto odpovede sa naňho zosypú dve strany urážok. Alebo iba taká blbosť, ak niekto ponúka šteniatka, pretože sa k susedovej sučke nechtiac dostal iný pes a dotyčný (ktorého sučka to ani nie je, iba chcel pomôcť nájsť nových majiteľov) je hneď tyran a všetky tie psy by mali dať radšej utratiť. Každý začiatočník, alebo keď je aspoň na fóre nový, možno dané zvieratá chová už roky a úspešne a raz sa vyskytne nejaký problém, tak sa opýta, je automaticky nevzdelaný sadista, ktorého by mali lámať na kolese a len vy ste sa s titulom z biológie už narodili.
Je to zvrátené, pretože keď si človek listuje v rôznych fórach, či už o rybách, hlodavcoch alebo o zdraví, produktoch či len všeobecne, všade nájde takéto útoky namiesto odpovedí, aj ak je to úplne banálna vec.
A keď som mala tie gule napísať sem, od začiatku som presne toto čakala, že bez ohľadu na to, čo napíšem, sa dočkám iba nadávok od chudákov.
Je to choré, spamätajte sa. Skúste si zavolať niekoho, kto sem či na iné také fóra nechodí a namiesto toho občas aj vylezie na denné svetlo (to si nájdite v slovníku, lebo inak asi ani to nepochopíte) a dokáže vám objektívne povedať, ako to vidí normálny človek, keď tu na každého, čo má otázku, hneď takto úboho ÚTOČÍTE, namiesto normálnej odpovede. Proste čistý primitivizmus a svedčí to len a len o vás! Už k vám len virtuálny vyhladovaný rotvajler chýba.
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.