Dakujem
pepe.lopezz napísal:Zdravim. Viem ze otvaram uz obkecanu temu ale ... . Chcem si kukupit akvarium rozmerov cca 60*30*30 cm a rozhodujem sa aky filter pouzit. Vzhladom na obmedzeny financny rozpocetzvazujem pouzitie obycajneho molitanoveho filtra + vzduchovaci motorcek. Chcem sa spytat ci existuje nejake pravidlo podla coho zvolit velkost molitanu. S poctom rybiek a rastlin to nechcem nijak prehanat, skor by som volil nejaku zlatu strednu cestu (ak taka existuje
kardano napísal:Nekupoval som original hlavu, lebo na tuto velkost akva by mi asi ryby plavali v dravej rieke.
Sorrymate napísal:kardano napísal:Nekupoval som original hlavu, lebo na tuto velkost akva by mi asi ryby plavali v dravej rieke.
Prave preto som mu poradil ten Atman At-201, lebo sa da regulovat prietok. Ale ak to ide aj s tym Aquaelom, tak pohoda. Ale pokial ho on nema kupeny, tak mu to bude zbytocne kupovat (vyhodene prachy). Ten molitan 10x10x16cm uplne staci. Vychadza to potom 1,6 litra, cize asi necele 3% objemu jeho akva.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.