Mňa by ani nenapadlo to rozdeľovať na vzácnejších a ostatných.
Trocha viac si sa do názorov zahrýzol ako je potrebné. Zle si ma pochopil, myslel som, ktorí? sú pre toto fórum vzácnejší?, ak si myslíš, že tí noví, tak ja už nemám o čom.....
Mňa by ani nenapadlo to rozdeľovať na vzácnejších a ostatných.
Milan666 napísal:paloi napísal:ASUSKO napísal::arrow:
Vdaka tym neustale sa opakujucim otazkam a lenivosti si tie informacie vyhladat odislo z tohto fora vela skusenych akvaristov.
ono je to uz skoro na kazdom forume ( co je velmi smutne a nelichotive )
![]()
A vďaka tomu odpálkovaniu - použi search - tu ani tých nových veľa nezostane.
Podľa teba ktorí sú tu vzácnejší? Keď tí skúsení odídu, tak na čo, resp. pre čo, tu tí noví budú chodiť? Noví tu chcú predsa radu od tých skúsenejších, alebo je to naopak??!!
Vážte si skúsených, aby ste tu mohli chodiť. Argument, že "sú aj iné fóra" neobstojí, tiež chodím aj na iné stránky, no tu sa vraciam vždy rád, má to svoje výhody
Na kolko litrove akva su asi tieto ryby. : 4 krat skalar
6krat tetra cierna
6 krat neonka cervena
6 krat neonka cierna
2 krat prisavnik
6 krat panciernik 2 krat zeleny 2 krat leoardi a 2 krat panda
1 krat ryba na boj s riasmai
Prosim poradte a ak viete nieci o tychto rybach ties poprosim som zaciatocnik takze skusenejsi poradte
dedojozef napísal: No vrátim sa na začiatok a zopakujem otázku.Na kolko litrove akva su asi tieto ryby. : 4 krat skalar
6krat tetra cierna
6 krat neonka cervena
6 krat neonka cierna
2 krat prisavnik
6 krat panciernik 2 krat zeleny 2 krat leoardi a 2 krat panda
1 krat ryba na boj s riasmai
Prosim poradte a ak viete nieci o tychto rybach ties poprosim som zaciatocnik takze skusenejsi poradte
Môžete mi, ako laikovi a začiatočníkovi odporučiť (pomocou veľavravného search.php) pár tém, ktoré by vyriešili uvedený problém? Bol by som rád, ak by ste mi poradili aj slovné spojenia, ktoré by som mal zadať do vyhľadávania.
Myslím, že je hlúposť vyhľadať témy s danými rybami, vyčítať pomer ryba/liter a vynásobiť to všetko počtom uvedených rýb. To by asi nebola dobrá rada.![]()
Ďakujem.
arapaima napísal:Na túto Noemovú archu by som zvolil min 300 lit.Nezabudni však na kvalitnú filtráciu,ktorá bude prínosom pre tvoje akvárium.
dedojozef napísal:Môžete mi, ako laikovi a začiatočníkovi odporučiť (pomocou veľavravného search.php) pár tém, ktoré by vyriešili uvedený problém? Bol by som rád, ak by ste mi poradili aj slovné spojenia, ktoré by som mal zadať do vyhľadávania.
Myslím, že je hlúposť vyhľadať témy s danými rybami, vyčítať pomer ryba/liter a vynásobiť to všetko počtom uvedených rýb. To by asi nebola dobrá rada.![]()
Ďakujem.
maccoy napísal: "to rovno mohol chalan hodiť do google a našiel by to rýchlejšie ako tu.."
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.