martin_s napísal:Mame tu jednu funkciu: search.php , odporucam ti ju pouzit... O jednotlivych druhoch su tu temy...
Nazov temy si dal "Mose tam byt tolko ryb", cize tie ryby asi uz v nejakom akvariu su. V akom velkom ich teda mas?
Mimochodom - "ryba na boj s riasami" je nejaky novy druh, alebo myslis tym nejaky konkretny ktoreho nevies ani len nazov? S takymto popisom ti vsak o nej nepovie nikto nic, mozno tak nejaky senzibil...
maccoy napísal:martin_s napísal:Mame tu jednu funkciu: search.php , odporucam ti ju pouzit... O jednotlivych druhoch su tu temy...
Nazov temy si dal "Mose tam byt tolko ryb", cize tie ryby asi uz v nejakom akvariu su. V akom velkom ich teda mas?
Mimochodom - "ryba na boj s riasami" je nejaky novy druh, alebo myslis tym nejaky konkretny ktoreho nevies ani len nazov? S takymto popisom ti vsak o nej nepovie nikto nic, mozno tak nejaky senzibil...
Martin, na jednej strane chápem, ako vás skalných prispievateľov či adminov už nebaví dokolečka odpovedať na to isté..
na strane druhej - namiesto tých 4 riadkov hore, ktoré si si dal námahu napísať, čo keby si mu napísal len odpoveď na otázku? Aspoň cca?
Silou-mocou tu chcete donútiť začiatočníkov k samoštúdiu /lebo však aj vy ste si tým museli prejsť, prečo by to mali mať jednoduchšie že ano/ pričom si neuvedomujete, že sem chodia aj deti, zaneprázdnení ľudia atď ktorí to akva budú mať či sa vám to páči alebo nie aj bez toho samoštúdia. Otázka preto znie, ak máš naozaj k tejto oblasti vzťah, ak máš vzťah k rybkám ako k živým tvorom a nie len k layoutu a dizajnu tak potom poraď človeku, kt. o to žiada, pretože ak mu neporadíš, dá ich všetky do guľatého akva a sem už viac po tejto odpovedi nepríde. Myslím, že si treba vážiť každého jedného návštevníka a prispievateľa na toto fórum, lebo to, že ho vyhľadal, znamená, že sa zaujíma a že mu ZÁLEŽÍ na tom, ako sa jeho rybkám bude v akva dariť. Tí, ktorým je to lauter jedno o toto fórum ani nezakopnú - ich videá sú na youtube a chalani ich hádžu do témy Naj akva-blbosť.
Tak prosím, neodraďte tých, ktorí to chcú robiť dobre, ale možno nemajú na samoštúdium čas, možno im vek zabraňuje odborné články pochopiť, vyhľadať, atď.
Sorry za total off topic, ale už mi to nedalo, chodím sem nejaký ten mesiac ale čo téma od začiatočníka to z vašej strany dodrb.
Teda ak nie je vašim cieľom si tu hrkútať len tak medzi sebou a neprijímať žiadnych nových členov.
arowana napísal:Všeobecne som bol a budem zástancom princípu, že keď niekto chce bez námahy a roboty odpoveď priamo na tanieri, nezaslúži si odpoveď žiadnu.
duskonz1 napísal:Maccoy má pravdu!
milangondas napísal:uplne suhlasim s nazorom od maccoy.presne o toto tu ide . dokazovat si tym co su tu uz roky ake su spicky a na nas zaciatocnikou se...! vyzy ti odpisu toto tu uz bolo atd. neobstoji tu ani taka vyhovorka mne samemu to zabere 10 minut,ze pan martin. ano tebe ano lebo ty si tu uz doma ale ten doticny novy nevie ani kde je sever a nie to este sa tu orientovat. aj ja som potreboval radu ked mi boli ryby chore a namiesto toho aby som dostal jednoduchu odpoved dostal som lekciu ako sa spravat ako pisat ake su tu pravidla ale ze ako mam licit ani slovo. verte mi uz tu o radu neziadam....
ASUSKO napísal::arrow:
Vdaka tym neustale sa opakujucim otazkam a lenivosti si tie informacie vyhladat odislo z tohto fora vela skusenych akvaristov.
ono je to uz skoro na kazdom forume ( co je velmi smutne a nelichotive )
![]()
paloi napísal:ASUSKO napísal::arrow:
Vdaka tym neustale sa opakujucim otazkam a lenivosti si tie informacie vyhladat odislo z tohto fora vela skusenych akvaristov.
ono je to uz skoro na kazdom forume ( co je velmi smutne a nelichotive )
![]()
A vďaka tomu odpálkovaniu - použi search - tu ani tých nových veľa nezostane.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.