V akvarku su hruboliste rastliny s chlpkami - riasami. Machy nie su ziadne, jedine machova gula, na ktoru zvysoka kaslu ( pozeral som na ne pol hodiny, poctivo obzierali riasu z listov a zo skla ) tak myslim ze budu fungovat

a v akvarkach mali kopu rastlin, ale po riasach len odrobinky - majitel ( zaroven aj chovatel dlhorocny) mi ukazal fotky pred a po - tieto ryby ma v akvarkach zatial len mesiac. No co poviem - velmi velky rozdiel - podotykam rastlinky ma tam sadene, takze nehrozi aby ich sklbal von ked ocistoval akva. V kazdom jednom akvarku mal bud tieto rybky, alebo SAE, pripadne este otikov. Co som sa s nim rozpraval, hovoril ze kedysi cistil ako blbec, ale ze odkedy ma tieto druhy ryb, ze nema problemy s riasami - samozrejme ze nekrmi tak ako vecsina akvaristov ma vo zvyku ( teda sypem, vsak to zozeru ) .
A ja ryby tiez krmim len P,U,Š,P, takze 3 dni nezeru nic. Ale ved jasne ze poreferujem, predsa len, za den to clovek nezbada

A este by som len okrajovo doplnil , je to iba cisto akvaristika, takze ziadne hluposti ako zradlo a ch******* pre psov a pod. Iba vsetko co sa ryb tyka, pricom v druhej miestnosti ma chovnu, teda vecsina ryb co ma, su aj z vlastnych chovov, vratane krasnych asi 10cm velkych SAE od ktorych som nevedel oci odtrhnut