Zdravim,
aj ja chovam huf mreniek a nejake gupky v 120 litrovom akvariu a nedavno som dal do mensej nadrzky s velkym mnozstvom machu jedneho samceka mrenky ruzovej a dve samicky, ktore boli uz na prvy pohlad plnsie ako ostatne. Tak prave preto som ich vybral , hned som k nim dal aj samceka, nenechaval som ich oddelen bez samceka lebo som nemal vela casu. Tak som ich tam nechal asi styri dni, az som si vsimol ze jedna samicka je uz prazdna, ale ikry som si vôbec nevsimol, tak som ich nakoniec vylovil a dal naspat do velkeho akvaria, s pocitom ze sa nic nepodarilo a ze to skusim o tyzden, ale ako som si prave vsimol v malom akvarku mi plava plno malych mreniek, zatial sa len rozplavali, tak som im dal prachove krmivo, neviem kolko ich je, lebo len teraz som si ich vsimol, tak v nasledujucich dnoch, sa budem snazit aby prezili, zajtra im dam artemie a uvidime, mam skusenosti uz aj s odchovom dani, a tieto mrenky , resp. plodik je vacsi ako plodik danii, aspon sa mi to tak zda, snad nebudu problemy, ale aspon sa o to pokusim, drzte palce. Pridam aj fotky a postup chovu,
tak zatim