zatial vsetky sae co som mal sa snazili o samovrazduPoly napísal:Mate niekto skusenosti s chovom SAE v odokrytej nadrzi? Vyskocila niekomu z akva, alebo je to skor len rarita, ci dosledok zlych podmienok?![]()
astro napísal:ryby vyskakuju z akvaria väcsinou preto ze sa necitia dobre, nevyhovuje im voda. len vzacne v pripade ak ich niekto vyplasi alebo nahana. skontroluj si vodu
aj ked to povazujes za blbost aj tak nie je od veci skontrolovat kvalitu vodu v porovnani s poziadavkami rybyTTjopo napísal:astro napísal:ryby vyskakuju z akvaria väcsinou preto ze sa necitia dobre, nevyhovuje im voda. len vzacne v pripade ak ich niekto vyplasi alebo nahana. skontroluj si vodu
toto pocujem prvi raz podla mna je to riadna blbost kde si na to prisiel
Bud sa zlakne alebo pri nejakej nahanacke s inymi rybami nemyslim si ze by mala iny dovod.Astro tiez nevyskoci z balkona preto ze sused pali na dvore nejaky bordel a neda sa doma dychat preto ze vietor fuka smerom na ich domastro napísal:mam odkryte akvarium a roznu zmes ryb, za cely cas nevyskocila ani jedna... ale musim priznat ze vyliezali ampularie (no to sme uz filozoficky riesili - isli klast vajcia a zabudli zabrzdit) TTjopo, preco by podla teba ryba skakala z vody?
nemyslim si ze ryba chape/vidi ze ked skoci(napr. z balkona:) tak padne na drzku, na suchu zem?TTjopo napísal:Ja byvam na 12P tak by muselo horiet tak ze by som chcel radsej zomriet hned ako bolestivou smrtou a ked islo o podmienky v akva kvoli ktorym skacu ryby von tak by tam musela byt naliata namiesto vody kiselina
vodu mam v poriadku. tu sa nepise o rybach, tu sa pise o SAE. viem ze nie je normalne ked ryby skacu, ale u SAE to normalne JE. v noci zvyknu byt divoke, hlavne ked je sero (po zhasnuti, resp. nad ranom).astro napísal:ryby vyskakuju z akvaria väcsinou preto ze sa necitia dobre, nevyhovuje im voda. len vzacne v pripade ak ich niekto vyplasi alebo nahana. skontroluj si vodu
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.