Nedavno som dobojoval s krupickou, vcera sa mi okotili silver molly a mal by som prianie aby sa mi tetry vytreli. Aj vdaka tymto veciam rozmyslam o zriadeni akvarka vhodneho ako karantena, vytieracka, ci porodnicka. Zatial mam iba spolocenske akva a na dalsie dako ani nemam miesto. Preto som rozmyslal ze si zriadim jedno, male a multifunkne. Jedine miesto kde ho mozem dat je pracovny stol. preto obsah vody by som nechcel viac ako 20L. V sucastnosti mam par zivorodiek a ako som vcera zistil 4 samice vrhaju skoro naraz. Tetry cierne pri ich sexualnom haraseni tiez potrebuju priestor na plavanie. A z davnych cias mi ostali v laske labirintky, ktore sice nechovam ale jeden nikdy nevie

Nic svetaborne, len moznost rozdelit objem akva na dve casti a to po dlzke ci po sirke. V komorach by potom mohol byt napr poter z minulej varky pri zivorodkach, bez deliacich skiel to bude vytieracka pre tetry ci karantena, s pozdlznym delenim to moze byt takisto porodnicka a rozplavacka pri zivorodkach, alebo bariera pre opticke suboje samcov labirintiek.
Aky ma te na to nazor ?