Stavba externého filtra - Igor Popluhár
clanky/externy_filter.php
zapaty stale, aj v noci?

Atilla napísal:dam trocha iny pohlad -->
nemusi -
majko napísal: Ty mas ale interny filter.
salik napísal:nenazival by som to filtrom, je to vlastne len cerpadlo, takuoto na noc mozete vypinat bez problemov
ja mam MicruSalik napísal:kup si napr. maxi-jet, nebudes ho pocut ani ked si das ucho na akvarium
jednu micru mam aj ja, oproti maxi-jetu je to mlyncek na kavuLudo napísal:ja mam Micru, maxi-jet je naozaj nehlucny?
neexistuje nejaka tabulka, zalezi od velkosti filtracnej hmoty, velkosti kolonie atd.joko napísal:Este by ma zaujimalo, cca za aky cas zacnu hynut bakterie, ak uz cez filter neprudi voda?
Je to niekolko minut, hodin. Podla clankov na akva.sk je to 15-20 min. Spravne ?
sonia napísal:...Keby som mala mať extra vodu aj na čistenie filtra tak by už nerobila už fakt nič iné len skladovala hektolitre vody vo flašiach. Už teraz ich mám až až na čistenie akvaria...
luBBo napísal:ja mám v 140 l akva 70 gupiek s neonkami a 20 niekolkotýždnových malých gupiek,,, fluval 204 molitany periem v chlor. vode raz mesačne ,,, vypínam ho každú noc ,,,NO2 nemeratelné , žiadny hromadný úhyn ,,,riasy žiadne ,,,takto idem už 6 mesiacov bez chemikálií ,,,dôležité je mať rastliny čo spotrebujú dusičnany ,,,jediný problém je stále znižovať pH,,, foto v mojom albume
luBBo napísal:je mnoho akvaristov čo na noc vypínajú filter
luBBo napísal:je mnoho akvaristov čo na noc vypínajú filter ,,, ale to nepriznajú
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.