po 7ich tyzdnoch od zalozenia ide vsetko ako ma, na pravej strane uz HC pomaly ale isto tvori kobercek, lava strana je na tom biednejsie kedze cez leto mam na tej strane uchyteny ventilator a a svetlo nedojde kam az ma, zmenu ocakavam cez jesen ked klesnu teploty a budem moct ho zvesit.
zatial som uplne bez ryb, max tam pojdu otici, este sa musim rozhodnut ci ich tam dam este predtym ako bude komplet koberec alebo uz v tejto faze.
CRS hlavne SS si nazivaju ako maju, mam ich asi 10-12 kusov, na Akvajeseni planujem nakupit 2x K14 a tri kusky SS alebo SSS. Po sobote a navsteve burzy si naslo v akvariu miesto aj pre 6x Neocaridina cf. zhangjiajiensis sp. white tzv White Pearl alebo Snowball. 2 kusky Heteropod som presidlil do 110inky nech sa nahodou neskrizia

Bolbitis som nakoniec zachranil vo vsetkych castiach akvaria a dari sa mu a bublinkuje, machy by sa zislo ostrihat kedze su dost kosate, ako ich strihate? tesne az ku drevu ci? bojim sa ze nebudu este prirastene a zosmyknu sa..hoci by nemali

na Microsoriu sa robia nove rastlinky, necham ich trosku zmohutniet a najdu miesto mozno niekde inde alebo u niekoho

Video coskoro