plautus napísal:aktuálne foto by sa nenašlo?

myslim na to, uz davnejsie som ukradol mladej telefon nech mam HD video, foto bude o nieco horsia kvalita ale snad na predstavu postaci.
Akvarium si zije svojim zivotom, prakticky len obcas zastrihnem HC, urezem rizom anubiasu ked je uz mimo dreva.
Machy na pravej strane som orezal az na drevo, kedze robili pekne chumace ale tym aj odumierali uplne naspodku. snad sa pozviechaju, pre istotu mam nejake zasoby.
White Pearls som prehodil do 20tky, kde na moje prekvapenie samicka uz nosi vajicka, za mesiace v 38icke sa to nestalo.
CRS SS No Entry nosia vajicka, momentalne mam v breeding boxe 4 samicky, ktore by mali v priebehu par dni uvolnit male krevetky. Volil som toto riesenie lebo z poslednej znasky mi neprezilo nic a rad by som odsledoval ich vyvoj a cielene krmil Dennerle Baby krmivom. White Pearls nahradili Rili a planujem este doplnit ich osadku na Akvazime kedze sa mi dost pacia a jedna samicka uz takisto nosi.
Jedine co ma trapi su riasy na bolbitise asi staghorn ale z dreva ide pekne okefkovat ale z rastlin nie takze musim obcas robit zastrih.