xDodox napísal:Voda sa nasáva vonkajším povrchom "molitanu", trubička má smerovať nahor a vypúšťať bubliny (tvojimi slovami)
takto:
V tomto pripade vzduchovanie sluzi ako "pohon" na prudenie vody cez filter. Bubliny vzduchu vytlacaju vodu z tej trubicky a tym sa do filtra nasava voda cez molitan. S tym ze tento filter nenapomaha k okyslicovaniu vody nesuhlasim. Navyse velkost bubliniek zavisi na tom aky mas vnutri vzduchovaci kamienok, ak tam nejaky mas.nomad1307 napísal: ...vzduchovanie ma tu rolu ze sa ta voda TROCHA hibe ale inak je to filter ale neokyslicuje pretoze vytvara velke bubliny
Ide o to aby sa ti vosli do tej rurky filtraDiego_NM napísal:vzduchovacie kamienky mám 2, jeden má asi 1cm a druhý tak 3.
Michal#24 napísal:...ten vzduchovy filter alebo ako sa tomu spravne nadava je celkom sikovna vec ktora sa da lahko vyrobit aj z veci co su bezne doma a navyse to okyslicuje dobre vodu teda ak sa na hadicku pouzije skrtidlo alebo dovnutra kamienok. ja osobne mam jeden podomacky vyrobeny a voda je v pohybe a cista no a rybky si na nedostatok kyslika nestazuju
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.