spirki napísal:dobre pisete ze zamrazit. a co potom. spalit uz asi tazko takze dat do pytliku a zakopat? inak su aj nejake ine sposoby lebo kamarat vravel ze dal rybu do studenej vody s ladom a nejake 3 minuty sa klepala kym zdochla a pochybuje ze mi fotrovci dovolia dat rybu do mrazaku medzi ostatne zradlo.
Presne ..... A som zásadne proti nej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lucky G. napísal:Takze nielen "ludska" eutanazia rozdeluje ludi na dva tabory, ale aj ta "rybacia"Hmm...
tajcenova napísal:Ludia co to tu pisete za sprostosti? No to je nieco priserne!!!!Ako mozete nieco take urobit?Dat rybku do mrazaku, odrezat hlavu????Alebo jej nejako ublizit ako pise drda1.Pre boha ved su to zive tvory!!!V prvej rade treba rybky liecit za kazdu cenu. Neviem ako by sa vam pacilo keby vas v pripade choroby niekto odstranil nejakym podobnym "humannym" spôsobom.
tajcenova napísal:Nedavno mi zomrela rybka a tiez sa chudatko trapila ale mala som problem vytiahnut ju po smrti z akvaria a nie to este nejako jej k smrti dopomoct. Ked ma rybka umriet tak umrie ale nechajte ju napokoji, nech sa o to postara priroda. Prirodzena smrt je podla mna vzdy najhumannejsia!!!!
tajcenova napísal:Jim ty si riadny sadista!!!!
hurri napísal:myslim ze na jednom sa tu vsetci velmi rychlo zhodneme a to je skutocnost, ze najlepsia je prevencia a snaha predchadzat takymto problemom. je to mozne ale vyzaduje si to urcite vedomosti, vybavenie a tiez snahu chovatela nieco pre to obetovat
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.