Z tohohle e-shopu jsem taky kupoval - konkrétně to byl CO2 set. Jel jsem tam tehdy osobně, protože mě benzín vyšel na míň, než to poštovné a do Katowic to mám celkem blízko. No binec tam mají na prodejně teda pořádný, nevím jak teď, ale působilo to na mě spíš jako nějaké skladiště. Musel jsem tam překračovat CO2 hadičky a všelijaké jiné příslušenství, abych se vůbec dostal k pultu. Pokud bych si neřekl, tak by mi do setu nedali zpětný ventil a spínací hodiny, i když to bylo v ceně. Set funguje ok, elmag. ventil se nepřehřívá, zpětný ventil - maximální spokojenost, je to ale tím, že mám značkový camozi, potom tam začali montovat nějaké šunty a ty se prý dost kazí a nedá se s nima naštelovat pořádně průtok. K přístupu: Co jsem se bavil s dalšími lidmi, tak jsou celkem "na baterky". Jednou je vše ok a podruhé zase udělají neskutečné chyby, jakoby vůbec nekontrolovali, co do balíku zabalili. No je to pořádné dobrodružství

ale zase když to všechno výjde, tak je cena opravdu slušná. Spolehlivost a kvalitu si ale představuju úplně jinak.