vLato napísal:
Dekorácie: Asi nejaké ADA kamene z akvaland.sk keďže sú svojimi tvarmi naozaj očarujúce
vincent van gogh napísal:vLato napísal:
Dekorácie: Asi nejaké ADA kamene z akvaland.sk keďže sú svojimi tvarmi naozaj očarujúce
No ja mám podozrenie,že ten čo vymyslel tieto nano-kocky musel byť velký srandista.Vymyslieť originálny layout do takýchto rozmerov.....to chce velkú dávku fantázie.Ale ako spestrenie stola,ako parádny doplnok...to sedí.![]()
Prečo si vlastne upustil od tých ADA kameňov?
po technickej stránke to máš totiž vymakané.Filteŕ plus lily pipes = výborné,svetlo = parádne,substrát = jednička. Kde to potom viazne? Ja by som ten koren ešte skúsil.Iked ho treba poriadne vylúhovať a vydrhnúť.Ozaj,ako je to s CO2?
Jozef I. napísal:Hore by si mal mať privod a dole odtok, lebo ked tam budeš takto davať co2 tak bublinky ti budu hned odchadzať von z reaktora. pokiaľ dáš privod hore, bublinky ti neuteču a efektivne sa co2 rozpustí, lebo poletia hore a prud ich bude tlačiť dole.
Alebo kup potrubny filter a máš postarene... da sa zohnať pomerne lacko...
MifkoKE napísal:pozri tu:
post269297.html
cezar.milan napísal:No tej plastovej fľaše by som sa bál. Ten silikón bude držať do času a potom prááásk!
Ondrej 72 napísal:Pekné to máš. Chystám sa tiež založiť menšie akvárium a preto si prečítam všetko pod 40 litrov. Mal by som otázku. Akva máš pekné, všetko prosperuje a ty si zistil, že ti filter nestačí. Ako si to zistil? V čom sa to prejavilo?
vincent van gogh napísal:No,pokial tomu dobre rozumiem,tak ak chces nadalej ostať pri lily pipes 8/12mm,tak výber filtra je limitovaný práve tým priemerom hadíc....čiže 8/12mm...rsp. 9/12.
doors010 to vystihol pomerne presne..Eheim class.2211,napríklad.Este dovol osobny názor: Ja by som si ujasnil a vytvaroval najprv tzv. hardscape(,nech sa človek potom v tom nemusí zbytočne rýpať),či už s tým korenom,alebo kamením,alebo kombináciou....(táto šmakovnica je už,pochopitelne, na tebe),hlavne preto,aby som v klude dosadil na takto vzniknutý pôdorys ten eleocharis(príp. čokolvek iné) a to pomerne dosť na husto.Pri tak malej nádržke načo čakať?
A strihať,strihať..
Majinko napísal:Ja mám všetky tri, 2211, 2213, Ecco Pro 200, ale keďže chceš lily pipes tak potom naozaj ten 2211, IN má 12/16mm a OUT 9/12mm, ale jednoznačne treba aj dvojkohúty, bez nich to nejde. Tichosťou je neskutočný, mám ho vedľa postele a z tých 3 Eheim je najtichší.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.