Na zaciatok by som sa podelil o par faktov :
Akvarium : Dennerle Nano cube 60l
Filtracia : Eheim Liberty 2042
Osvetlenie: Blau 2*18w (svietim od 13:30-20:30)
Substrat: Nutriplant + cierny strk-piesok 1-2mm
Rastlinstvo:
- valisneria spiralis
- cabomba caroliniana
- acorus gramineus
- limnophila sessiliflora
- hemianthus callitrichoides
- egeria najas
- pogosteron helferi
- HM
- microsorium windelow
- microsorium peropus
- juncus repens
- lilaeopsis novea
- na kameni dva druhy machov : z hlavy neviem nazvy : v pripade zaujmu zistim a zverejnim
Zverstvo : zatial ziadne
Hnojenie : PMDD
Takze zakladne "technicke udaje" Akvarium som zalozil este v oktobri minuleho roka ,no nastali mi problemy s ohnivanim rastlinstva ,na koreni ,ktory tam bol umiestneny, takze som nevydrzal a akvarium prerobil do aktualnej podoby, prerabka sa konala pocas vianocnych sviakov ,takze akvarium vlastne stale nie je zabehnute ,rastlinky nie su rozrastene ako je vidno.
Moja predstava je casom prirodne akvarium ,vpredu HM ,nieco jednoduche. Co sa tyka rybej osadky tak tam planujem nejake razborky + nejake krevetky.
Rad by som sa podakoval chnuro-vi ,ktory mi dost pomohol ,hlavne co sa tyka vseobecnych informacii ,vyberu techniky do akvaria, dokonca bol ochotny a poslal mi na zaciatok i nejake rastlinky ,takze tymto mu posielam obrovske DAKUJEM !!!
Na zaciatok pripajam nejake fotky :

Takze zatial asi tolko !!! Dufam ze moje akvarium sa casom zabehne ,a vznikne z neho nieco pekne . Uvedomujem si ,ze zatial to nie je nic moc ,aj ked myslim ze som videl aj horsie akvaria na internete ,aspon som sa vyhol pre zaciatok veciam ako smrtka v akvariu ,rozne hrady a umely potapac

Kludne sa do mna pustite, kazdu radu i konstruktivnu kritiku uvitam !!!