Jirka Scobak napísal:Máš moc pěkně rozrostlé rostliny - pokračuj a nedělej žádné zásadní změny!
Osobně bych porost rostlin považoval za ideální a nedělal na něm nic.
vincent van gogh napísal:(@Jirka Scobak: Skôr mu poraď nejakych tych bezstavovcov.Zdá sa mi,ze mu na tom zaleží.Ja sa v tom nevyznam.)
Jirka Scobak napísal:Pokud jsi měl pancéřníčky ještě, než se rostliny rozrostly a oni stále žijí, pak jim nic nevadí a nemusíš nic protrhávat.
Máš tam čichavce, tak s nimi krevetky asi nepřežijí.
Stavěl bych na stávající druhové rozmanitosti a maximálně doplňoval z druhů, co už máš. Můj názor.
vincent van gogh napísal:@Pavligin66 : Chces tam dat koren? Tak ho tam daj. Chces ho obrast machom? Kludne. Kde je problem? Je to tvoje akvarium,tak preco si ho nerobit podla vlastnych predstav,podla vlastnej chuti .
(@Jirka Scobak: Skôr mu poraď nejakych tych bezstavovcov.Zdá sa mi,ze mu na tom zaleží.Ja sa v tom nevyznam.)
I.P. Pavlov napísal:Skalár si na krevetkách určite pochutí a guramy perleťové ako v ktorom akváriu, nevylúčil by som to. Tetry medené sú potvory, tie obháňajú aj svoj druh a aj ostatné ryby. Poznám tento druh a ja osobne už ich nechcem vidieť ani z rýchlikaTetry všeobecne, ale i mrenky si radi krevetkami spestria jedálniček. Mne dokonca i endlérky a gupky vyčistili akvária od krevetiek. Nehltali ich, ale ubíjali postupne, prestali sa množiť a zbytok pošiel stresom
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.