Pavligin66 napísal:To su , spoločnosť im budú robiť Ryby 3 druhov, 1 samička Rajovca, 2 tetra čierna, 3 huf Otocinclusov sp.
Pavligin66 napísal:V nádrži sa usadili 4 Mrenky siamské .
I.P. Pavlov napísal:Mrenky siamské rýchlo rastú, 15-20cm je bežná dĺžka. Bývajú dosť plaché a ich plávanie je niekedy tak panické
matte napísal:I.P. Pavlov napísal:Mrenky siamské rýchlo rastú, 15-20cm je bežná dĺžka. Bývajú dosť plaché a ich plávanie je niekedy tak panické
s tym suhlasim, kamarat ma 120l akvarium a ma ich tam asi 10 (nakup omyl), su velke a cely den plavaju zo strany na stranu, zaroven, tam kamos nedokaze ziadne rastliny udrzat, dufal, ze ich casom vymeni, ked zistil, ze sa dozivaju 10 rokov skoro ho vystreloa zeby mal akvarium bez rias, sa neda povedat
ale tak snad v zarastenej 400l budu OK
Pavligin66 napísal:Re matte, 10 kusov v 120 litrovej nádrži to musí byť iný zmätok ,žiadne zázraky od nich nečakám, ale vždy som chcel chovať Mrenky, toto je môj splnený sen.
Pavligin66 napísal:Re I.P Pavlov, zmätok v nádrži robia skôr Rajovce, to ich večne vypadni z môjho osobného priestoru, sa po čase omrzi .
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.