Bez nejakého lepšieho premyslenia a informáciách o akva (úplní laici) sme 01.12.2012 sme nášmu malému kúpili Nano CUbe od Dennerle, setík 10l. Kedže nám teta v obchode povedala,, ze v pohodicke si tam mozme dat 2 ryby, hned sme ho aj vytvorili podla planiku a hotovo. Až potom som začala študovať a zistili sme, akú blbosť sme spravili, hlavne tie 2gupky samec+samica v 10l akva

Takže veľké študovanie, fóra, fóra, diskusie, články...čítala, čítala...
No a nabitá infoškami o akváriách ( každým dňom mám skôr pocit, že viem čím ďalej tým menej..

Takže založené akva 26.01.2013:
Dno - JBL Aqua Basis Plus
- Strk riečny mix 0,4-5mm s 0,1-2mm
+ 2 veľké andezitové kamene
Flóra - 16 druhov, napíšem ich uff: Egeria Densa, Pogostemon helferi, Hygrophila corymbosa Thailand, Crinum calamistratum, Vallisneria spiralis, Echinodorus argentinensis XL, Echinodorus Dschungelstar Tornado XXL, Anubias barteri XL, Lilaeopsis brasiliensis, Ceratophyllum demersum, Microsorum pteropus, Ludwigia repens, Bacopa carolineana a machy Taxiphyllum Triangelmoos a Monoselenium tenerum.+ gula Aegagrophila.
- Koreň tropická drevina 2x
Fauna - nič, rozmýšlame...
Zamerať sa chceme smerom low-tech... asi by ma nebavilo sa stále babrať s rastlinkami, keby rástli ako z vody po apl. CO2 (ale ktovie nakoniec?).