Marika23 napísal:Tak sme sa s priateĺom trošku pohrali a svojpomocne si založili také trošku väčšie akvarko, obaja sme úplny začiatkočníci a ešte sa len učíme, čo ako máme tam najmä skaláre a diskusy, už sa nám pomalinky začínajú aj rastlinky rozrastať, tak čo poviete, môže byť
Marika23 napísal:Tak sme sa s priateĺom trošku pohrali a svojpomocne si založili také trošku väčšie akvarko, obaja sme úplny začiatkočníci a ešte sa len učíme, čo ako máme tam najmä skaláre a diskusy, už sa nám pomalinky začínajú aj rastlinky rozrastať, tak čo poviete, môže byť
Minďo napísal:Nechcem byť zlý ale podľa mňa čo sa týka rýb dosť nešťastný začiatok.
Hora napísal:Nestastne pohranie pre tie ryby.
Tak prepac,ale nechvalil by som sa nim.
snajprik napísal:Tak to si narob fotky, aby si mala pamiatku
Jirka Scobak napísal:Okamžitě dej pryč tu závojnatku. I když nevím, jestli ti v této situaci pomůže.
marko65 napísal:tak takuto kombinaciu som este nikdy nevidel a dufam, ze ani neuvidím.
marlo napísal:Doplnit este rastlinky a nejake tetry a uvidis ze to bude pekne akvarium aj bez tej kolotocarskej kombinacii ryb.
nenechaj sa odradit ale nechaj si poradit.
Marika23 napísal:tak čo poviete, môže byť
Marika23 napísal: Viem, že teraz vyzerám za hlúpu, ale akvaristike som sa nikdy nevenovala, ale keďže mi je ľúto.
Hora napísal:Marika23 napísal: Viem, že teraz vyzerám za hlúpu, ale akvaristike som sa nikdy nevenovala, ale keďže mi je ľúto.
snajprik napísal:...by som tvojho priateľa nepodceňoval, keď pre diskusov urobil ideálne akvárium ...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.