Milan666 napísal:Milan666
Milan666 napísal:@petroman, v podstate som čakal podobnú reakciu, je to typické pre ľudí s neliečeným egom. Keď si dáš viac záležať, tak v témach ponachádzaš aj viac nádrží, ktoré priebežne vkladám, to však pre mňa nieje dôležité.
Milan666 napísal:Nechce sa mi tak vypisovať ako tebe, na to talent naozaj nemám, niečo však predsa: pojem estetika, v tvojom prípade "slovo"estetika sa nehodí rozoberať v gramatike, (jedine, žeby sme posudzovali krajinky na obrázkoch), pokiaľ sa jedná o prírodu.
Milan666 napísal:Umelé rastlinky, no to už netreba komentovať, to je vizitka, ktorú si si vystavil sám .
No a nakoniec si sa rozhodol, celý tento sklenený nezmysel nekúpiť, ďakujem kšeftmanom, že dali takú cenu, aspoň zriedia počty nešťastných rýb a počty tiež akvaristov s citom pre bytový dizajn
marlo napísal:
Ja osobne by som sa do to ho nepustal iba som vyjadril svoj nazor na to ze fungovat to moze.
Presne ako chnuro povedal je to stale vacsie ako miniakvaria ktore sa tu predvadzaju .
Druha vec je ak si neda poradit a strci tam 25neoniek popripade ine osadenstvo ktore je urcite nevhodne.
Inak viem si predstavit to akvarium cisto iba ako rastlinne + 2x Clea Helena to by bol tiez pekny zivy obraz.
beriem ze cim vacsie akva tam lepsie pre ryby... ale toto mi napises ty? co mas v galerii toto:
gallery/akvaria-a1/moja-25-p23485.html![]()
petroman napísal:ono je to zase uhol pohladu... z milanovej kritiky som mal pocit ze je absolutny odporca akvarii mensich rozmerov tak preto ma prekvapilo minicko v jeho galerii.
Ci to je v najlepsom poriadku je opat len vec nazoru, niekto bude tvrdit, ze na zaklade odporucani o druhu a pocte ryb do miniciek je vsetko v absolutnom poriadku iny, ze do 25 l nepatria ziadne ryby.
Ale ak toto jeho minicko je v absolutnom poriadku, tak mnou povodne navrhovane akva potom nemohlo byt totalne zle a zvozene pod ciernu zem, aj ked samozrejme nejake korekcie su na mieste, najma co sa tyka poctu pripadne druhu ryb - v tomto zmysle bol pisany ten prispevok...
Co sa tyka toho designu - suhlasim s tebou a preto hladam moznosti, aby aj ryba ostala cela aj design bol syty
To caiman:
na chemii sa setrit nebude bud hilti alebo fisher, ale 30 cm je uz moc lebo, ked sa prirata hrubka skrinky bolo by to uz siroke.
petroman napísal:35 - 40 cm je uz klasicke akva a nie akvaobraz, to uz jedine ze by bolo v stene zabudovane, ale to v mojom pripade nejde, jedine zeby chcela mat suseda v spalni AKVA![]()
Keby aspon mladsia bola![]()
momentalne riesim material na konstrukciu a dvierka, stolar mi na dvierka odporuca foliovanu MDF dosku, a ram bud tiez z MDF alebo laminovanej DT dosky a vnutro oblepit nejakou foliou aby to netahalo vlhkost.
Masivne drevo mi moc neodporucal, aj ked nejak rozumne mi to zatial nezdovodnil...mne sa zda drevo vhodne upravene odolnejsie voci vlhkosti ako drevotrieskove lepene dosky...
Pravdupovediac najradsej by som to urobil plastove, aby to nerozpucalo, ale este som nezohnal vhodny material ( medzi sviatkami nikto poriadne nerobi) ak byto malo byt z drevenych materialov budem tam musiet dat krycie sklo a hlavne ventilator na odsavanie vlhkosti.
triscene napísal:plastove by ti mozno robilo aj problemy pri cisteni rias z neho kedze sklo vies pekne ocistit, tipujem ze plast by si doskriabal
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.